WISER GROUP

MUNKAVÉDELEM – TŰZVÉDELEM – KÖRNYEZETVÉDELEM

Munkavédelmi szakemberekből álló csapat vagyunk, elhivatottak a munkavédelem iránt, és értjük a dolgunkat . Célunk, hogy hatékony megoldásokkal értéket teremtsünk partnereink számára A WISER Group a legjobb választás, ha biztonságos, hatékony és a törvénynek megfelelő munkakörnyezetet szeretne biztosítani a munkavállalóinak. Tisztában vagyunk a felelősségünkkel, és vállaljuk is azt. Forduljon hozzánk bizalommal és biztosítsa vállalata és munkavállalói biztonságát.

Unsere Dienstleistungen

Arbeitsschutz

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk során segítséget nyújtunk partnereinknek, hogy a törvény által előírt kötelezettségeiket teljesíteni tudják dolgozóik egészségének és biztonságának megőrzése érdekében. Legyen szó kockázatértékelésről, munkahelyi biztonsági oktatásról vagy a munkahelyi biztonsági előírások betartásáról, ránk számíthat.

Umweltschutz

Zusätzlich zu unserem professionellen Arbeitsschutz bieten wir auch Dienstleistungen im Bereich Umweltschutz an. Wir stellen Ihnen herausragendes Fachwissen zur Verfügung, damit Ihr Unternehmen den Umweltvorschriften entspricht. Mit unseren umweltfreundlichen Lösungen dienen wir sowohl der Nachhaltigkeit als auch der Sicherheit.

Brandschutz

Tűzvédelmi szolgáltatásaink segítségével a jogszabályi követelmények teljesítésén túl gondoskodhat arról, hogy ne alakulhasson ki tűzeset sem emberi, sem műszaki okok miatt. Gondoskodunk a legkorszerűbb tűzvédelmi eszközök beszerzéséről, a szabályoknak megfelelő tűzvédelmi oktatásról, valamint az összes szükséges dokumentáció elkészítéséről.

Verwaltungs-Systeme

A cégünk specializálódott az ISO 45001 munkavédelmi irányítási rendszer bevezetésére. Segítünk a kiépítésében, képzésében és auditálásában is. Professzionális szolgáltatásunkkal elősegítjük a munkahelyi egészség és biztonság javítását, csökkentve a munkahelyi kockázatokat.

Koordination und Überwachung des Arbeits- und Gesundheitsschutzes im Baugewerbe

Munkavédelmi koordináció és felügyelet szolgáltatásunk a multinacionális vállalatok számára nyújt komplex megoldást az építőipari projektek biztonságának növelésére és a munkavédelmi szabályozásoknak való megfelelésre Magyarországon. Célunk, hogy minimálisra csökkentsük az építkezéseken történt balesetek és sérülések kockázatát.

E-Learning und Remote-Arbeitsplätze

Online felületünk kényelmes és rugalmas megoldást kínál munka- és tűzvédelmi oktatási anyagok elsajátítására és tesztek elvégzésére, továbbá az otthoni munkahelyek megfelelősségének ellenőrzésére, mellyel hozzájárulunk a munkahelyi biztonság és a megfelelő tűzvédelmi gyakorlatok terjesztéséhez.

Unsere Referenzen

Kontakt

de_DEDE