EHS online megoldások

A Microsoft 365-ben felépített munkavédelmi portál egy olyan online megoldást kínál, amely elősegíti az EHS feladatok hatékony tervezését, nyomon követését és kezelését. A portál moduláris felépítése és a Microsoft 365 integrációs képességei lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy testre szabott, skálázható és rugalmas munkavédelmi megoldást hozzanak létre, amely hozzájárul a munkahelyi biztonság és egészségvédelem javításához. Az ilyen típusú online megoldások alkalmazása jelentősen csökkentheti a balesetek és megbetegedések kockázatát, javítva ezzel a munkavállalók jólétét és a projekt teljesítményt.

A Microsoft 365 Alapú munkavédelmi portál

A Microsoft 365 egy sokoldalú felhő alapú platform, amely számos alkalmazást és szolgáltatást kínál, amelyek alkalmasak egy integrált munkavédelmi rendszer kialakítására, amely elősegíti az információáramlást, a kommunikációt és akár a projektmenedzsmentet az építőipari projektek során, mobilról is.

Kérjen ajánlatot most!

ehs online megoldások

A portál célja, modulok és funkciók

A portál egyszerű hozzáférést biztosít a munkavédelmi dokumentumokhoz, jelentésekhez és adatokhoz, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy proaktívan kezeljék a munkahelyi kockázatokat és javítsák a munkavédelmi teljesítményt. A portál több modult tartalmaz, amelyek különböző munkavédelmi feladatokat támogatnak. 

Vállalkozói Modul

Kezeli a vállalkozókkal és alvállalkozókkal kapcsolatos információkat, beleértve a szerződéseket, munkavédelmi előírásokat és teljesítményértékelést.

Dolgozói Modul

Információkat nyújt a dolgozók munkavédelmi oktatásáról, képesítéseiről és munkavédelmi teljesítményéről.

Kockázatértékelő Modul

Ez a modul a fizikai, kémiai és gépekkel kapcsolatos kockázatok értékelésére szolgál. Tartalmaz verziókövetést, lehetőséget különböző táblázatok és jelentések készítésére.

Veszélyes Anyagok Modul

Nyilvántartást vezet a veszélyes anyagokról, biztosítva a megfelelő kezelési és tárolási előírások betartását.

Gépek Modul

Információkat tartalmaz a munkahelyi gépekről és berendezésekről, beleértve a karbantartási ütemezést és a biztonsági ellenőrzéseket.

Észrevételek

Egy platformot biztosít a munkavállalók számára, hogy jelenteni tudják a munkahelyi veszélyeket és javaslatokat tehetnek a biztonság javítására.

Riportok

Automatizált jelentések generálása a munkavédelmi adatok és teljesítmény alapján.

Értékelés

A munkavédelmi teljesítmény értékelése KPI-ok (Key Performance Indicators) és mutatók segítségével.

Munkaengedélyezés Modul

Ez a modul a munkavégzéshez szükséges engedélyek kiadásának és nyomon követésének folyamatát teszi egyszerűvé. Magában foglalja az alvállalkozókkal kapcsolatos információkat, kezeli azok jogosultságait, valamint a kivitelezési és karbantartási tevékenységek nyilvántartását. Lehetővé teszi az engedélyköteles munkák gyors és hatékony jóváhagyását, az kiadott engedélyek pontos nyilvántartását, a területek átadásának és átvételének dokumentálását, az engedélyek érvényességének kezelését, valamint az alvállalkozók teljesítményének értékelését.

Dokumentumkezelés

Központi helyen tárolja és kezeli a munkavédelmi dokumentumokat, beleértve a törvényi előírásokat, eljárásokat és oktatási anyagokat.

Ingyenes konzultáció

Kérjen személyre szabott tanácsadást, ahol bemutathatjuk, milyen online EHS megoldásaink vannak.

Integráció és automatizáció

A portál kihasználja a Microsoft 365 integrációs és automatizálási képességeit, például a Power Automate-et a munkafolyamatok automatizálására és a Power BI-t az adatvizualizációra. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy hatékonyan kezeljék a munkavédelmi folyamatokat, javítsák a döntéshozatalt és növeljék a munkahelyi biztonságot.

Miért válasszon minket?

  • Szakértelem: Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a munkavédelem területén, és széleskörű ismeretekkel szolgálunk a munkavédelmi előírásokról.
  • Komplex megoldások: KKV és Multinacionális vállalatok számára is nyújtunk szolgáltatásokat, biztosítva, hogy működésük során teljes mértékben megfeleljenek a munkavédelmi előírásoknak.
  • Proaktivitás: Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy proaktívan hozzájáruljunk a munkahelyi balesetek megelőzéséhez és minimalizálásához.
  • Olyan szolgáltatási csomagot tudunk ajánlani, mely a munkavédelmi terv készítésétől kezdve a munkahelyi auditokig, minden szükséges szolgáltatást tartalmazza.
  • Munkavédelmi szakértőink részletesen és naprakészen tisztában vannak a magyarországi munkavédelmi szabályozásokról és előírásokról
  • Személyre szabott megközelítés, minden ügyfélnek egyedi, az igényeire szabott munkavédelmi megoldások.

Partnereink

 A WISER Group Microsoft 365 keretein belül egy hatékony, online építőipari munkavédelmi megoldást épített fel, amely képes támogatni a munkavédelmi folyamatok tervezését, nyomon követését és kezelését, akár mobilról is!

hu_HUHU