Építőipari munkavédelem

Az építőipari munkavédelem kiemelkedő fontosságú, hiszen a magas kockázati tényezőkkel járó építési és bontási munkálatok során az egészség és a biztonság a legfontosabb. Magyarországon az építőipari munkavédelem területén szakértő szolgáltatásokra van szükség a munkahelyi balesetek és kockázatok minimalizálása érdekében.
A WISER Group munkavédelmi koordináció és felügyelet szolgáltatása a multinacionális vállalatok számára nyújt komplex megoldást az építőipari projektek biztonságának növelésére és a munkavédelmi szabályozásoknak való megfelelésre Magyarországon.
Tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy a munkaterületen megfelelő biztonsági intézkedések legyenek érvényben, csökkentve a balesetek és munkahelyi sérülések kockázatát.

Ne kockáztasson tovább, kérjen ajánlatot most!

építőipari munkavédelem

Építőipari munkavédelem - szolgáltatásaink

Építőipari biztonsági és egészségvédelmi terv készítése

Szolgáltatásunk magában foglalja a építőipari biztonsági és egészségvédelmi terv elkészítését, amely részletesen leírja a munkaterületen alkalmazandó biztonsági intézkedéseket. Továbbá, a projekt teljes időtartama alatt rendszeresen felülvizsgáljuk és frissítjük ezt a tervet, hogy megfeleljen a változó munkakörülményeknek és az új munkavédelmi szabályoknak.

Munkavédelmi koordináció és felügyelet

A munkavédelmi koordináció során szakértőink összehangolják az egyes munkafolyamatokat az építkezés egész területén, majd végig felügyelik, hogy a munkavédelmi előírások végig be legyenek tartva az összes munkatárs és vállalkozó által. 

Munkavédelmi oktatás

Szakértőink támogatást nyújtanak a munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásban is, hogy a munkavállalók tisztában legyenek a munkahelyi biztonsági előírásokkal és gyakorlatokkal. Terület és munka specifikus anyag munkavédelmi oktatási anyag elkészítése, oktatások megszervezése és lebonyolítása, lehetőség szerint e-learning rendszer alkalmazása.

Munkaengedély kiadás és kockázatértékelés

A napi kockázatértékelés és munkaengedélyek koordinálása szolgál alapul az építkezésen folyó munkálatok összehangolásában. Szolgáltatásunk célja, hogy a munkavállalók biztonságos környezetben dolgozhassanak, és a vállalatoknak segítséget nyújtsunk a munkavédelmi szabályoknak való megfelelésben. Ehhez napi szintű koordinációs megbeszélések megszervezése és lebonyolítása szükséges.

Riportálási rendszer kiépítése

Online, automatikus riportálási rendszer kiépítésében nagy tapasztalatunk van. Ebben különböző döntés előkészítő statisztikák generálódnak, melyek segítik feltárni az esetleges hibás működéseket, kockázati tényezőket, fejlesztési lehetőségeket.

Személyre szabott tanácsadás

Kérjen ingyenes konzultációt, ahol megbeszélhetjük, hogyan segítsünk az Ön vállalkozásának teljesíteni a magyarországi munkavédelmi előírásokat és szabályozásokat.

Személyre szabott tanácsadás

Kérjen ingyenes konzultációt, ahol megbeszélhetjük, hogyan segítsünk az Ön vállalkozásának teljesíteni a magyarországi munkavédelmi előírásokat és szabályozásokat.

Miért válasszon minket?

  • Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az építőipari munkavédelem területén.
  • Cégünk 25 szakértővel dolgozik együtt, akik rendelkeznek az építőipari munkavédelem területén szerzett tapasztalattal és ismeretekkel.
  • Olyan szolgáltatási csomagot tudunk ajánlani, mely a munkavédelmi terv készítésétől kezdve a munkahelyi auditokig, minden szükséges szolgáltatást tartalmazza.
  • Munkavédelmi szakértőink részletesen és naprakészen tisztában vannak a magyarországi munkavédelmi szabályozásokról és előírásokról
  • Személyre szabott megközelítés, minden ügyfélnek egyedi, az igényeire szabott munkavédelmi megoldások.

Partnereink

A WISER Group a munkavédelmi koordináció és felügyelet terén a legjobb választás, ha biztonságos, hatékony és törvényeknek megfelelő munkakörnyezetet szeretne biztosítani a munkavállalóinak. Forduljon hozzánk bizalommal, és biztosítsa vállalata és munkavállalói biztonságát!

hu_HUHU