Sécurité au travail dans le secteur de la construction

Az építőipari munkavédelem kiemelkedő fontosságú, hiszen a magas kockázati tényezőkkel járó építési és bontási munkálatok során az egészség és a biztonság a legfontosabb. Magyarországon az építőipari munkavédelem területén szakértő szolgáltatásokra van szükség a munkahelyi balesetek és kockázatok minimalizálása érdekében.
A WISER Group munkavédelmi koordináció és felügyelet szolgáltatása a multinacionális vállalatok számára nyújt komplex megoldást az építőipari projektek biztonságának növelésére és a munkavédelmi szabályozásoknak való megfelelésre Magyarországon.
Tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy a munkaterületen megfelelő biztonsági intézkedések legyenek érvényben, csökkentve a balesetek és munkahelyi sérülések kockázatát.

Ne risquez plus, demandez une offre dès maintenant !

építőipari munkavédelem

Építőipari munkavédelem - szolgáltatásaink

Építőipari biztonsági és egészségvédelmi terv készítése

Szolgáltatásunk magában foglalja a építőipari biztonsági és egészségvédelmi terv elkészítését, amely részletesen leírja a munkaterületen alkalmazandó biztonsági intézkedéseket. Továbbá, a projekt teljes időtartama alatt rendszeresen felülvizsgáljuk és frissítjük ezt a tervet, hogy megfeleljen a változó munkakörülményeknek és az új munkavédelmi szabályoknak.

Munkavédelmi koordináció és felügyelet

A munkavédelmi koordináció során szakértőink összehangolják az egyes munkafolyamatokat az építkezés egész területén, majd végig felügyelik, hogy a munkavédelmi előírások végig be legyenek tartva az összes munkatárs és vállalkozó által. 

Munkavédelmi oktatás

Szakértőink támogatást nyújtanak a munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásban is, hogy a munkavállalók tisztában legyenek a munkahelyi biztonsági előírásokkal és gyakorlatokkal. Terület és munka specifikus anyag munkavédelmi oktatási anyag elkészítése, oktatások megszervezése és lebonyolítása, lehetőség szerint e-learning rendszer alkalmazása.

Munkaengedély kiadás és kockázatértékelés

A napi kockázatértékelés és munkaengedélyek koordinálása szolgál alapul az építkezésen folyó munkálatok összehangolásában. Szolgáltatásunk célja, hogy a munkavállalók biztonságos környezetben dolgozhassanak, és a vállalatoknak segítséget nyújtsunk a munkavédelmi szabályoknak való megfelelésben. Ehhez napi szintű koordinációs megbeszélések megszervezése és lebonyolítása szükséges.

Riportálási rendszer kiépítése

Nous possédons une vaste expérience dans la création d’un système de reporting automatique en ligne . Diverses statistiques préparatoires à la décision y sont générées, qui aident à révéler d'éventuels dysfonctionnements, facteurs de risque et opportunités de développement.

Conseils personnalisés

Demandez une consultation gratuite, au cours de laquelle nous pourrons discuter de la manière dont nous pouvons aider votre entreprise à se conformer aux normes et réglementations hongroises en matière de santé et de sécurité au travail .

Conseils personnalisés

Demandez une consultation gratuite, au cours de laquelle nous pourrons discuter de la manière dont nous pouvons aider votre entreprise à se conformer aux normes et réglementations hongroises en matière de santé et de sécurité au travail .

Pourquoi nous choisir?

  • Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az építőipari munkavédelem területén.
  • Cégünk 25 szakértővel dolgozik együtt, akik rendelkeznek az építőipari munkavédelem területén szerzett tapasztalattal és ismeretekkel.
  • Nous pouvons proposer un ensemble de services comprenant tous les services nécessaires, de la création d'un plan de santé et de sécurité au travail jusqu'aux audits des lieux de travail.
  • Nos experts en santé et sécurité au travail sont pleinement et à jour avec les réglementations et normes hongroises en matière de santé et de sécurité au travail.
  • Une approche personnalisée , des solutions uniques en matière de santé et sécurité au travail pour chaque client, adaptées à ses besoins.

Nos partenaires

A WISER Group a munkavédelmi koordináció és felügyelet terén a legjobb választás, ha biztonságos, hatékony és törvényeknek megfelelő munkakörnyezetet szeretne biztosítani a munkavállalóinak. Forduljon hozzánk bizalommal, és biztosítsa vállalata és munkavállalói biztonságát!

fr_FRFR