OIN 45001

Munkahelyi egészségvédelem és biztonság

A munkahelyi biztonság és egészségvédelem nem csupán jogi kötelezettség minden vállalat számára, hanem alapvető etikai elv is, amely elősegíti a dolgozók jólétét és hozzájárul a vállalati sikerhez. A WISER Group tisztában van ezzel a felelősséggel, és az ISO 45001 munkavédelmi irányítási rendszer bevezetésével, auditálásával és tanácsadásával kíván hozzájárulni ügyfelei munkahelyi biztonságának és egészségvédelmének folyamatos fejlesztéséhez. Mindezzel fejlesztheti a munkahelyi biztonság kultúráját, javíthatja a munkavédelmi teljesítményt és csökkentheti a munkahelyi balesetek és betegségek számát.

Ne késlekedjen, vegye fel velünk a kapcsolatot!

iso45001 szabvány

Miért fontos az ISO 45001?

Az ISO 45001 egy nemzetközileg elismert szabvány, amely a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszereinek kereteit határozza meg. Ennek célja, hogy segítse a szervezeteket a munkahelyi balesetek, sérülések és betegségek megelőzésében, ezzel is elősegítve egy biztonságos és egészséges munkakörnyezet kialakítását.

ISO 45001 szolgáltatásaink

Bevezetési tanácsadás

Szakértőink segítséget nyújtanak az ISO 45001 rendszer személyre szabott kialakításában, bevezetésében és fenntartásában. Célunk, hogy egy olyan rendszert hozzunk létre, amely valódi értéket teremt a vállalat számára, nem csupán egy „pipa a listán”.

Auditálási szolgáltatások

A rendszeres belső és külső auditok lehetőséget biztosítanak a folyamatos fejlesztésre és a munkavédelmi rendszer hatékonyságának mérésére. Szakértőink segítségével azonosíthatja a potenciális kockázatokat és meghatározhatja a szükséges intézkedéseket.

Képzés és támogatás

Képzéseinkkel és támogatásunkkal biztosítjuk, hogy vállalkozása csapatának tagjai megértsék és alkalmazni tudják a szabvány követelményeit, ezzel is hozzájárulva a munkahelyi biztonság és egészségvédelem magas szintjének fenntartásához.

Hogyan működik a folyamat?

  • Állapotfelmérés: Egyeztetés során felmérjük vállalatának jelenlegi helyzetét, munkavédelmi gyakorlatait és kihívásait.
  • Személyre szabott terv készítése: Az állapotfelmérés alapján kidolgozunk egy személyre szabott tervet, amely tartalmazza az ISO 45001 rendszer bevezetésének lépéseit, a szükséges képzéseket és az auditok ütemezését.
  • Bevezetés és képzés: Szakértőink segítenek a rendszer bevezetésében, és képzéseket tartanak a dolgozóknak a szabvány követelményeiről és a biztonságos munkavégzésről.
  • Auditálás és folyamatos fejlesztés: A rendszer bevezetése után rendszeres belső és külső auditokat végzünk, hogy értékeljük a rendszer hatékonyságát és azonosítsuk a továbbfejlesztési lehetőségeket.

Conseils personnalisés

Demandez une consultation gratuite, au cours de laquelle nous pourrons discuter de la manière dont nous pouvons aider votre entreprise à se conformer aux normes et réglementations hongroises en matière de santé et de sécurité au travail .

Miért érdemes az ISO 45001-re beruházni?

  • Csökkenti a munkahelyi balesetek és betegségek kockázatát: A rendszeres felülvizsgálat és fejlesztés révén minimalizálhatók a munkahelyi kockázatok.
  • Javítja a vállalati hírnevet: Egy ISO 45001 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat elkötelezettséget mutat a munkavédelem és az egészségvédelem iránt.
  • Növeli a dolgozói elégedettséget és produktivitást: A biztonságos munkakörnyezet hozzájárul a dolgozói jólét növeléséhez és így közvetetten a munka hatékonyságának javításához.

Miért válassza a WISER Group-ot?

  • Személyre szabott megközelítés: Minden ügyféllel egyedi igények alapján foglalkozunk, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújthassuk.
  • Szakértői tudás: Csapatunkat tapasztalt szakemberek alkotják, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek az ISO 45001 szabvány és a munkavédelem területén.
  • Folyamatos támogatás: A bevezetéstől az auditálásig és azon túl is készen állunk arra, hogy támogassuk vállalatát a munkavédelmi kihívások kezelésében.

Nos partenaires

A WISER Group-nál hiszünk abban, hogy a munkahelyi biztonság és egészségvédelem mindenki felelőssége. Együttműködésünkkel nem csupán a jogszabályi követelményeknek teszünk eleget, hanem hozzájárulunk dolgozói jólétük javításához és vállalata sikerének növeléséhez.

fr_FRFR