Rólunk

WISER Group Kft.

Több, mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk a munkavédelem területén, melynek során számos iparágban szereztünk jelentős szakértelmet. Szolgáltatásaink magukban foglalják a munkavédelmet, tűzvédelmet, környezetvédelmet, az EHS menedzsment rendszereinek kialakítását és fenntartását, valamint széles körű méréseket és oktatásokat. Kiemelten foglalkozunk az ISO 45001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági menedzsment rendszer bevezetésével és auditálásával, valamint távmunkahelyek ellenőrzésével is.

Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat egyaránt nyújtjuk multinacionális vállalatok és kis- és középvállalkozások számára. Partnereink között megtalálhatóak olyan neves cégek, mint a Procter & Gamble, Nestlé, Danucem, Falco, Mercedes, IKEA, Telekom és Bosch.

Cégünk elkötelezett a vállalható és etikus üzleti gyakorlatok mellett, ami tükröződik abban is, hogy tagjai vagyunk a Vállalható Üzleti Szereplők Egyesületének. Büszkén viseljük a „Megbízható Adózó” minősítést, mely kiemeli cégünk pénzügyi stabilitását és átláthatóságát.

Szakértelmünk, elkötelezettségünk és az általunk nyújtott magas színvonalú szolgáltatások révén váltunk az iparág egyik vezető szereplőjévé. Célunk, hogy ügyfeleinknek mindig a legmegfelelőbb, személyre szabott megoldásokat nyújtsuk, miközben hozzájárulunk munkahelyeik biztonságosabbá és környezetbarátabbá tételéhez.

Telephelyeink

Budapest – Pest megye, Bük – Vas megye, Csongrád – Csongrád megye, Nyíregyháza – Szabolt-Szatmár-Bereg megye

Elérhetőségeink

Amennyiben további információra van szüksége szolgáltatásainkról, vagy szeretne egyedi ajánlatot kérni, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Telefonszám: +36 30 336 08 16

Email címinfo@wisergroup.hu

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91.

Adószám: HU 27928181-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-357551

Adatvédelmi tájékoztató

Karrier

Ha szívesen dolgoznál velünk, nézd meg aktuális állásajánlatainkat.
hu_HUHU