Rólunk

WISER Group Kft.

Több, mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk a munkavédelem területén, melynek során számos iparágban szereztünk jelentős szakértelmet. Szolgáltatásaink magukban foglalják a munkavédelmet, tűzvédelmet, környezetvédelmet, az EHS menedzsment rendszereinek kialakítását és fenntartását, valamint széles körű méréseket és oktatásokat, képzéseket is. A WISER Group kiemelten foglalkozik az ISO 45001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági menedzsment rendszer bevezetésével és auditálásával, valamint távmunkahelyek ellenőrzésével is. Legújabb szolgáltatásunk a munkavédelmi portál kiépítése, mely egy felhő alapú platform, amely számos alkalmazást és szolgáltatást kínál, amik alkalmasak egy integrált munkavédelmi rendszer kialakítására és elősegíteni az információáramlást, a kommunikációt és akár a projektmenedzsmentet az építőipari projektek során, mobilról is.

A WISER Group elkötelezett a vállalható és etikus üzleti gyakorlatok mellett, ami tükröződik abban is, hogy tagjai vagyunk a Vállalható Üzleti Szereplők Egyesületének. Büszkén viseljük a „Megbízható Adózó” minősítést, mely kiemeli cégünk pénzügyi stabilitását és átláthatóságát.

Szakértelmünk, elkötelezettségünk és az általunk nyújtott magas színvonalú szolgáltatások révén váltunk az iparág egyik vezető szereplőjévé. Célunk, hogy ügyfeleinknek mindig a legmegfelelőbb, személyre szabott megoldásokat nyújtsuk, miközben hozzájárulunk munkahelyeik biztonságosabbá és környezetbarátabbá tételéhez.

Telephelyeink

Budapest – Pest megye
Bük – Vas megye
Csongrád – Csongrád megye
Nyíregyháza – Szabolt-Szatmár-Bereg megye

Referenciáink

Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat egyaránt nyújtjuk multinacionális vállalatok és kis- és középvállalkozások számára.

Elérhetőségeink

Amennyiben további információra van szüksége szolgáltatásainkról, vagy szeretne egyedi ajánlatot kérni, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, vagy kövess minket a social media oldalainkon.

Telefonszám: +36 30 336 08 16

Email címinfo@wisergroup.hu

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91.

Adószám: HU 27928181-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-357551

Adatvédelmi tájékoztató

Karrier

Ha szívesen dolgoznál velünk, nézd meg aktuális állásajánlatainkat.
hu_HUHU